[Cerere mg] Smiley

Numele de pe forum: smiley
Numele real: Valentin
Varsta: 16
Email: danut.valy@yahoo.com
Vechime:2 ani
Posturi: 8000+
Gradul Actual: Designer
Vechimea Gradului Actual: cam de cand am luat remove ultima data :-? :-??
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: cat pot acorda acum, o sa acord
De ce vrei acest grad?: Sa ajut in continuare forumul ca mg, daca mai este loc acum, daca nu o sa fac in vara, vreau sa fiu al 3-lea mg, daca nu se baga altcineva, dar daca se baga, datii cui merita..
De data asta nu o sa-mi mai pierd activitatea, o sa-mi repar greseala, oricum , am fost activ cand eram mg, chiar daca miam pierdut drastic activitatea pe la sfarsit..

Deci daca vreti, o sansa acum or in vara candva :-?
Si daca dark poate face cerere, pot si eu :), suntem cam in aceeasi situatie :-?

Re: [Cerere mg] Smiley

:PRO: Multa bafta .
O sa te descurci .
Te-ai tinut de grad atunci , te vei tine si acum .
Problema a fost ca ai fost cam inactiv o perioada de asta ai luat un avertisment .
Sper sa nu se mai intample

:PRO: văd ca de ceva timp ai activitate.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:PRO:
Ooo ca de as fi si cu tine coleg bine-ar fi :x Sa speram! Iti tin pumnii! ;)) Las ca-i bat eu la cap sa te accepte si pe tine :troll: Indpelinesti conditiile!! :ymhug:

P.S: Daca iei gradul, obligatoriu faci cinste cu un cadou :troll:
Imagine

am ajuns intr un punct in care nu se mai stie cine e cu adevarat mg si cine nu mai e.
Plecati, dati retrageri, intrati iar in functie, eu cred ca nu aveti ce face.
Si chestia e ca, chiar daca nu a ti fi mg tot a ti fi de ajutor pe comunitate, pentru ca nu mai aveti pe ce sa va exercitati gradul.
Nu vorbesc de tine smiley, vorbesc in general, dar nu apucai sa scriu decat la tine trb asta.
Ce cuprinde functia de MG? ce cuprindea de fapt: sa ai vechime, si sa faci ordine peste tot forumul, dai warn si cam atat.
Întrebarea e, cui mai dati warn? si ce ordine mai faceti voi pe forum tinand cont ca doar staff ul mai posteaza?

Asta nu este pentru tine smiley, am mai spus, epntru toti cei care au plecat si pentru cei care vor sa mai vina.

Nu e in regula sa dati retrageri in masa, dupa ce a ti intrat in functie in urma cu o luna si sa mai vina iar altii, apoi sa dea si ei la rândul lor si tot asa.

Acestea fiind spuse, m am saturat in calitate de membru de copilarismele voastre, ce le afisati, totusi, ca sa fiu pe subiect, tie iti dau :PRO: deoarece esti vechi.
oricum gradul nu mai face nicioi diferenta.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

:PRO:
Indeplinesti toate conditiile+esti cel mai potrivit om pentru
acest grad.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Cerere acceptata.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”