am ajuns intr un punct in care nu se mai stie cine e cu adevarat mg si cine nu mai e.
Plecati, dati retrageri, intrati iar in functie, eu cred ca nu aveti ce face.
Si chestia e ca, chiar daca nu a ti fi mg tot a ti fi de ajutor pe comunitate, pentru ca nu mai aveti pe ce sa va exercitati gradul.
Nu vorbesc de tine smiley, vorbesc in general, dar nu apucai sa scriu decat la tine trb asta.
Ce cuprinde functia de MG? ce cuprindea de fapt: sa ai vechime, si sa faci ordine peste tot forumul, dai warn si cam atat.
Întrebarea e, cui mai dati warn? si ce ordine mai faceti voi pe forum tinand cont ca doar staff ul mai posteaza?
Asta nu este pentru tine smiley, am mai spus, epntru toti cei care au plecat si pentru cei care vor sa mai vina.
Nu e in regula sa dati retrageri in masa, dupa ce a ti intrat in functie in urma cu o luna si sa mai vina iar altii, apoi sa dea si ei la rândul lor si tot asa.
Acestea fiind spuse, m am saturat in calitate de membru de copilarismele voastre, ce le afisati, totusi, ca sa fiu pe subiect, tie iti dau

deoarece esti vechi.
oricum gradul nu mai face nicioi diferenta.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
- Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
- Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
- Moderator pe vechiul cs gothic
- Fondator pe alte comunitati.
- Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs